Аспержи гарнитура /200гр/ - 9,50лв

Печени картофи     /250гр/ - 4,20лв

Задушени зеленчуци /200гр/ - 4,20лв

Гриловани зеленчуци / 250гр/ - 4,90лв

Черен ориз    /250гр/ - 4,50лв